Bemanning för varje situation

Våra tjänster

Sjuksköterskor

Våra allmänutbildade sjuksköterskor är vana vid att arbeta både inom akutvården och äldreomsorgen. Behärskar flera olika journalsystem såsom Cosmic, Vodok, TakeCare, Pulsen-Combine, SafeDoc, Treserva och LifeCare.

Distriktssköterskor

Våra distriktssköterskor har arbetat både inom primärvården och skolhälsovården. En del har erfarenhet om specialmottagning, exempelvis för patienter med astma eller diabetes.

Barnmorskor

Erfarenhet inom områden med preventivmedelsrådgivning, abortvård, gynekologiska hälsokontroller, ultraljud, behandling vid barnlöshet, utbildning och information kring amning och sex- och samlevnadsfrågor.

Undersköterskor

Vi planerar starta uthyrningen av undersköterskor under 2024. Kontakta oss för närmare detaljer och om tidsplanen.

0
+
UPPDRAGSPLATSER
0
+
BEMANNADE TIMMAR
0
+
SJUKSKÖTERSKOR
0
+
ÅR INOM BRANSCHEN
Varför ska man välja oss?

Vi håller vad vi lovar

Sedan starten 2016 har vi hjälpt våra kunder runt om i Stor-Stockholm. På flera uppdragsplatser har uttrycket ’timmis’ blivit synonym med vårt företag och personalen vi levererar.

null

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet om personalbemanningen och med våra engagerade medarbetare kan vi lätt täcka ert personalbehov. Över sju års tid har vi hjälpt våra kunder att tillgodose sitt behov av personal på både lång och kort sikt.
null

kompetens • kontinuitet • kvalitet

Tre viktiga pusselbitar som leder till lyckade uppdrag. Vår ledning arbetar emellanåt med personalen på olika enheter och kan själva granska personalens kompetens på plats. I samtliga bemanningslösningar eftersträvar vi kontinuitet eftersom en ny konsult saknar djupseendet på en ny uppdragsplats. Kompetens och kontinuitet leder i sin tur till bra kvalitet under uppdragen.
Boka Personal
Rätt person på rätt plats vid rätt tidpunkt

Bemanning med ansvar

Med stor inspiration och mycket arbetsglädje bemannar vi våra kunder ansvarsfullt. Vi lär känna vår personal och våra kunders behov och kan matcha med rätt person, på rätt plats vid rätt tidpunkt.

icon-2

Pris

Vi strävar ständigt efter att erbjuda våra kunder kostnadseffektiva tjänster av högsta kvalitet då de är i behov av att hyra sjuksköterskor. Med fasta timpriser blir det aldrig några överraskande dyra kostnader, kunden vet vad den ska betala varje månad och kan lättare budgetera sin verksamhet.
null

Tillgänglighet

Kontakta oss om du har en akut sjukfrånvaro, föräldraledighet eller behov av förstärkning på sjuksköterskefronten. Vi åtar och utför arbetspass under dygnets alla tider dvs dagar, kvällar, nätter, helger och storhelger.
Boka Personal
Vi driver företaget med ansvar

Legitimerad personal i ledningen

Martti Mustonen

Leg. Sjuksköterska - Grundare

E-post: martti.mustonen@timmis.nu

Mobil: 073 – 714 33 00

Laila Hamrasm

Leg. Barnmorska - Grundare

E-post: laila.hamrasm@timmis.nu

Mobil: 070 – 765 55 82

Varför har vi lyckats så bra?

Alla delar är viktiga

Kompetent ledning
Närmast kunden och personalen
Tillgänglighet och tydlighet
Kontinuitet och långsiktighet
Glädje i arbetet
Nytänkande
Avancerat bemanningssystem
Trygghet för alla
Boka personal

Skicka en förfrågan så återkommer vi inom kort!